__search

Šeit esat pirmoreiz

Vai šī ir jūsu pirmā reize žurnālā KUPLIO? Tas ir labi. Šeit jūs atradīsiet noderīgus rakstus par to, kā ietaupīt ikdienā.

Šeit esat pirmoreiz

Laipni lūgti žurnālā KUPLIO

Mēs piedāvājam jums vienmēr aktuālu informāciju, kas padarīs jūsu iepirkšanās pieredzi ne tikai izdevīgu, bet arī ienesīgu. Visas atlaides, atlaižu kuponi un kodi, kā arī noderīgi padomi un ieteikumi vai ceļveži, kas palīdzēs jums uzzināt, kā ietaupīt, nesamazinot izdevumus. Palutiniet sevi ar visu, ko vēlaties, bez nožēlas. Mēs neesam e-veikalu īpašnieki vai finanšu konsultanti, mēs esam vienkārši cilvēki, kas vēlas dalīties ar jums savos padomos un pieredzē. Īsāk sakot, mēs jums parādīsim, kā apgūt tirgotāju trikus veikalos un e-veikalos un iepirkties izdevīgi.

Ko varat atrast pie mums

Varat izvēlēties no vairākām kategorijām.

__Bitmap_1
1

Iepirkšanās __Arrow_right_orange_bold

Ne viena vien no mums mīl iepirkties un nekādā ziņā negribam palaist garām jaunākās modes tendences, vai ne? Bez ievērības neatstājiet padomus un ieteikumumus, kas paredzēti, sieviešu, vīriešu, kā arī bērnu modes jomā. Šajā kategorijā jūs atradīsiet noderīgus rakstus par sezonālajām tendencēm kosmētikas un smaržu jomā. Pateicoties noderīgajiem padomiem, jūs vienmēr būsiet ''TOPĀ'', jo mēs zinām, kā iepirkties izdevīgi.

2

Mājoklis __Arrow_right_orange_bold

Vai jūs interesē jaunās tendences mājokļu jomā? Vai jūs iekārtojat vai remontējat? Mēs sniegsim jums padomus, kā efektīvi izmantot ģimenes budžetu un iegādāties izdevīgāk. Nepalaidiet garām specializētos rakstus, kas palīdzēs jums padarīt mājokli ērtāku vai izgatavot kaut ko pašu spēkiem. Jūs noteikti atradīsiet arī preces mājoklim, kas atvieglo dzīvi, vai lieliskus padomus par dārza mēbelēm.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Ģimene __Arrow_right_orange_bold

Vai esat dekrēta atvaļinājumā un meklējat, kā ietaupīt kādu eiro? Tad esat nonācis īstajā vietā. Šeit atradīsiet noderīgus rakstus, kas atvieglos skolas piederumu iegādi vai bērnu nometnes izvēli. Te atradīsiet arī lielisku autiņbiksīšu salīdzinājumu vai daudz citu padomu, kas atvieglos jūsu ikdienu.

4

Brīvais laiks __Arrow_right_orange_bold

Vai jums patīk sportot, lasīt vai arī jūs aizraujaties ar veselīgu dzīvesveidu? Tad šī kategorija ir kā radīta tieši jums. Šeit jūs atradīsiet noderīgus padomus, kurus noteikti novērtēsiet. Mūsu žurnālā jūs atradīsiet daudz rakstu, kuros sniegsim jums padomus efektīvai svara samazināšanai, uzzināsiet, kā mazināt alerģijas simptomus, un piedāvāsim jums interesantas un garšīgas receptes, kas noteikti palīdzēs jums iegūt formu.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Ceļošana __Arrow_right_orange_bold

Vai arī jums patīk ceļot, bet neesat gatavs iztērēt veselu bagātību par atvaļinājumu? Ko tad, ja mēs jums pateiksim, ka ir arī cits veids. Mūsu piedāvājumā jūs atradīsiet aktuālus padomus par lētākajiem lidojumiem un nakšņošanu, no kuriem jūs noteikti izvēlēsieties. Piemēram, mēs jums pastāstīsim, kas jums pienākas, ja jūsu lidojums tiek atcelts vai kavējas, cik maksā biļetes pārrezervēšana un ko drīkst un ko nedrīkst ņemt līdzi lidmašīnā.

6

Apdrošināšana __Arrow_right_orange_bold

Dažkārt ir grūti izvēlēties labāko mājokļa, īpašuma, transportlīdzekļu, ceļojumu vai pat dzīvības apdrošināšanu. Iepazīstieties ar mūsu redakcijas sagatavotajiem detalizētajiem pārskatiem, un jūs noteikti izvēlēsieties sev piemērotāko apdrošināšanu. Papildus noderīgām atsauksmēm mēs jums sniegsim arī padomus par to, kam pievērst uzmanību, slēdzot apdrošināšanu, vai, gluži pretēji, no kā izvairīties, kā arī daudz citu lielisku padomu, kurus jūs noteikti novērtēsiet.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Finances __Arrow_right_orange_bold

Vai plānojat ņemt hipotekāro kredītu vai izveidot krājkontu? Kā ir ar aizņēmumu jaunajiem speciālistiem, vai jums ir tiesības to saņemt? Tad esat nonācis īstajā vietā. Šeit jūs atradīsiet dažus noderīgus padomus un ieteikumus, kas noteikti palīdzēs jums pieņemt pareizo lēmumu. Negaidiet nekādas sarežģītas izklājlapas vai plašas analīzes, tikai dažus noderīgus ieteikumus, kas noteikti noderēs.

8

Komunālie pakalpojumi __Arrow_right_orange_bold

Vai arī jūs uztrauc parādi par elektroenerģiju? Mēs sniegsim jums padomu, kā samazināt rēķinus par gāzi, ūdeni, siltumu un elektrību. Mēs jums parādīsim, kam pievērst uzmanību, izvēloties jaunu ierīci, kāpēc ir vērts iegādāties LED spuldzes un kam pievērst uzmanību, tās izvēloties, kā arī daudz ko citu. Lasiet mūsu rakstus un netērējiet vairāk naudas, nekā nepieciešams.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefons __Arrow_right_orange_bold

Izmantojot mūsu padomus, ietaupīsiet naudu arī uz tālruņa, TV un interneta rēķina rēķina. Noklikšķiniet uz kategorijas, lai uzzinātu vairāk. Jūs gaida interesanti padomi un atsauksmes, kas atvieglos, piemēram, jauna mobilā tālruņa operatora izvēli. Jūs atradīsiet arī padomus par labākajiem zvanu, īsziņu un interneta piedāvājumiem.

10

Auto __Arrow_right_orange_bold

Vai šķiet, ka jūsu izdevumi par automašīnu tikai pieaug un jūs nespējat tikt galā? Piedāvājam jums dažus noderīgus padomus, kas noteikti samazinās jūsu izmaksas. Jūs uzzināsiet, kad ir ideālais laiks ziemas un vasaras riepu maiņai, trikus, kā samazināt degvielas patēriņu, un, visbeidzot, un noderīgas atsauksmes par auto signalizācijām.

__Bitmap_10

Kaut ko vairāk

__Fire_orange

Pamācības

Vai meklējat palīdzību, kā kaut ko izdarīt un atrisināt?

UZZINI VAIRĀK
__Bulp_orange

Ieteikumi un padomi

Vai vēlaties uzzināt jaunākos taupīšanas veidus?

UZZINI VAIRĀK